Vols inscriure’t a sessions individuals del curs formatiu de la Unitat de Cap i Coll?

Consulta aquí com fer-ho

Les persones interessades en realitzar sessions concretes del curs formatiu de la Unitat de Cap i Coll del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf a partir d’ara ho podran fer mitjançant el següent formulari d’inscripció:

Aquesta segona edició del curs formatiu organitzat per la Unitat de Cap i Coll consta de 10 sessions que es realitzaran al llarg de l'any. La primera es va dur a terme el passat 24 de gener, i la propera es realitzarà el 21 de febrer. Podeu consultar aquí les sessions del programa que us interessin i fer la inscripció d’una o vàries sessions.

És important tenir en compte que l’alumnat que assisteixi a aquestes sessions rebrà un certificat d’assistència. Recordem que per obtenir el certificat amb els crèdits corresponents del Consell Català de la Formació Continuada de les Professions Sanitàries es segueixen els criteris ja especificats en el programa. Totes les sessions són sense cost per l'alumnat i es fan en format online.

La sessió del dia 21 de febrer estarà impartida per la Dra. Ada Ferrer, metgessa especialista en Cirurgia Maxil·lofacial, de l’Hospital Clínic,  i porta per títol "Patologies de l’articulació temporo-mandibular”.

 Animeu-vos a assistir-hi!