El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf restringeix temporalment l’accés d’acompanyants i visites als seus hospitals

La mesura entra en vigor demà 28 de desembre

Davant la situació epidemiològica actual, l'Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, l’Hospital Residència Sant Camil i l’Hospital Sant Antoni Abat, restringiran totalment les visites de familiars i acompanyants de pacients a tot l’hospital a partir d'aquest dimarts, 28 de desembre. La mesura té l’objectiu de garantir el manteniment d’una assistència de qualitat i segura per a tots els pacients.

Es permetrà de forma excepcional l’acompanyament de pacients amb criteri mèdic. Per pal·liar en la mesura del possible aquesta situació, es reforçarà el protocol de canals alternatius d’informació als familiars dels pacients ingressats i atesos a Urgències, en especial la informació telefònica.

Agraïm la comprensió i col·laboració de la ciutadania davant una mesura difícil, però que és necessari adoptar davant les actuals circumstàncies. La propera setmana revisarem el protocol en funció de la situació pandèmica. Des del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf aprofitem per fer una crida a la responsabilitat individual.

Recordem les mesures preventives bàsiques:

  • És obligatori l’ús de mascareta.
  • Respecteu la distància de seguretat de 1,5 metres entre persones.
  • Només vingueu acompanyats en cas de persones menors o amb discapacitat.
  • Cal rentar-se les mans amb solució hidroalcohòlica a l’entrar i en sortir del centre, i eviteu tocar superfícies. Trobareu dispensadors a diferents zones de l’hospital.
  • Porteu la Targeta Sanitària (TSI) a mà.
  • Si teniu febre o símptomes de malaltia respiratòria, aplaceu la visita.