El CSAPG, guardonat com a millor hospital en Gestió Hospitalària Global i en l’Àrea de Sistema Nerviós en els premis TOP20

Aquest programa de reconeixements s’ha consolidat com a referent en el sector sanitari al superar els 150 hospitals participants

El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf ha resultat guardonat als premis TOP20 d’IQVIA com a millor hospital general mitjà en Gestió Hospitalària Global i com a millor hospital sense neurocirurgia en l’Àrea de Sistema Nerviós. També ha resultat finalista en l’Àrea de Cor.

L’entrega de guardons va tenir lloc el dimarts 23 de novembre, durant la Conferència Hospitals Top 20 que es va celebrar a l’auditori Espacio Pablo VI de Madrid.

El Dr. Josep Lluís Ibáñez, Gerent del CSAPG i la Dra. Esther Catena, cap del Servei de Neurologia del CSAPG, van ser els encarregats de recollir els dos guardons. Durant l’acte van estar acompanyats de part de l’equip directiu del CSAPG.

Des del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf ens sentim molt orgullosos d’haver estat guardonats com a millor hospital en aquestes dues categories. Aquests premis són el resultat de la feina i el compromís diari de tots els professionals de l’entitat.


Els premis TOP20 D’IQVIA

Els premis TOP20 d’IQVIA s’han consolidat en aquesta 22ª edició com a referents en el sector sanitari al superar els 150 hospitals participants, públics i privats de tot el territori nacional.

L’objectiu d’aquests premis és identificar les bones pràctiques sanitàries i reconèixer el treball d’aquells centres que han obtingut millors resultats en el procés d’avaluació.

El seu programa d’avaluació està basat en l’anàlisi d’indicadors objectius de qualitat, funcionament i eficiència, obtinguts a partir de dades que es registren de forma rutinària i en el que participen hospitals de manera gratuïta, voluntària i anònima.

Enguany s’han reconegut tant la gestió global dels hospitals més eficients en funció de la mida i la gestió, com els hospitals més avançats en les Àrees de Cor, Àrea de Digestiu, Àrea de Musculoesquelètic, Àrea de la Dona, Àrea de Sistema Nerviós, Àrea d’UCI i Àrea de Ronyó i Vies Urinàries.