La Dra. Andrea Jiménez i la Dra. Diana Escolà reben el premi Gueraula de Codines 2021

Pel treball "Proyecto técnico y de gestión de la Unidad de Coloproctología del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf"

La Dra. Andrea Jiménez i la Dra. Diana Escolà, metgesses del Servei de Cirurgia de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès, han rebut el premi Gueraula de Codines 2021 pel treball "Proyecto técnico y de gestión de la Unidad de Coloproctología del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf (CSAPG)".

Aquest premi reconeix els treballs mèdics, epidemiològics i/o de recerca que tractin aspectes teòrics i pràctics de la salut. 

També es va lliurar un accèssit al Premi Gueraula de Codines al Dr. José Alberto Domínguez, metge resident en medicina familiar i comunitària, pel treball "Breast càncer, placing drug interactions in the spotlight: is polypharmacy the cause of everything?".

Els guardons es van lliurar el passat divendres durant l'Acte de la Professió Mèdica, organitzat per la Junta Comarcal de l'Alt Penedès del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès.

Durant l'acte, la presidenta de la Junta Comarcal de l'Alt Penedès, Mariona Monera, va presentar la nova junta comarcal i va parlar sobre la demografia mèdica a la comarca. El vicepresident del CoMB, Jaume Sellarès, va cloure la jornada.