El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf posa fi a la reforma integral del Servei d’Urgències de l’Hospital Sant Camil

En aquesta última fase s’han lliurat dos boxs d’emergències mèdiques i un de traumatologia, una nova àrea de proves i tractaments, la sala de metges, el control d’infermeria i l’office

El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf posa fi a la reforma integral del Servei d’Urgències de l’Hospital Residència Sant Camil. En aquesta última fase s’han lliurat dos boxs d’emergències mèdiques i un de traumatologia, una nova àrea de proves i tractaments, la sala de metges, el control d’infermeria i l’office.

Durant aquesta setmana es posarà en funcionament l’espai d’aquesta última fase de la reforma, de manera que es començaran a buidar els espais que s’havien ocupat dins del servei de manera provisional i es restabliran els circuits normals d’accés i circulació pel servei.

La reforma s’ha executat en tres fases i ha tingut una durada de 7 mesos,  de la qual s’ha escurçat el termini establert inicialment.

Des del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf s’assegura que les obres han estat tot un èxit, ja que s’ha aconseguit crear un Servei d’Urgències més eficaç i eficient, adequat a les necessitats de la població de referència i dels professionals sanitaris.

Aquestes reformes s’han dut a terme de la mà de la constructora Cots i Claret i dels arquitectes Casasolo.


Inici de les reformes a l’espai de l’OU

El proper dijous 25 de novembre es posaran en marxa les obres a l’espai de l’OU (Observació d’Urgències), amb l’objectiu d’adequar-lo per l’atenció del pacient de la UCI i Urgències.

En les properes setmanes també es reformaran els passadissos i accessos al Servei.

La durada prevista d’aquests treballs és de 3 setmanes.