El CSAPG, guardonat per l’eficiència energètica!

Rebem dos reconeixements pels projectes de transició energètica i ecològica desenvolupats als nostres centres

El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf hem estat guardonats amb un dels premis Ingeniería en Acción – Emergencia Climática en el 38è Congrés Nacional d’Enginyeria Hospitalària per les actuacions que s’han dut a terme en els darrers anys als nostres centres per millorar i renovar les instal·lacions tècniques, que han contribuït a reduir els consums de gas i electricitat.

Aquestes accions també s’han reconegut amb la Honorable Mention en els Shikaga-Nikken Excellence Award for Green Hospital que atorga la International Hospital Federation en el 44è World Hospital Congress, que s’està celebrant aquests dies a Barcelona.

Aquests projectes s’han implantat dins del marc de Contracte de Serveis Energètics amb Estalvis Garantits, elaborat per l’Àrea d’Infraestructures i Serveis Generals, amb la participació del Servei de Manteniment.  Als hospitals del Garraf es van iniciar a finals del 2017 i a l’Alt Penedès a finals de 2020.

Als centres de Garraf s’estan garantint uns estalvis del 7,81 % en electricitat i un 15,30% en gas respecte els consums de 2017. Pel que fa a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, un 16,74% d’estalvi en electricitat i 22,30% en gas respecte als consums de 2018.

Podeu consultar totes les accions implantades fent click aquí.