Es publica la Memòria Anual del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf 2020

Recull les dades assistencials, notícies destacades i projectes que es van dur a terme durant l’any passat

Aquest mes d’octubre fem pública la Memòria Anual del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf de l’any 2020. Aquest document integra tota la informació assistencial, notícies i projectes que es van dur a terme durant l’any passat als quatre centres que conformen la nostra entitat: l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, l’Hospital Residència Sant Camil, l’Hospital Sant Antoni Abat i el Centre de Rehabilitació.

El 2020 va ser un any difícil per a tots els professionals de la sanitat. La Covid-19 ens va deixar un gran repte: la necessitat d’adaptar-nos a la nova situació assistencial derivada de la pandèmia i, alhora, donar resposta a l’activitat habitual dels nostres centres.

Per aquest motiu, la memòria es presenta de manera diferent a les anteriors, ja que la situació sanitària ha canviat per complet el nostre dia a dia. No només s’ha hagut d’adaptar l’atenció assistencial, sinó que també s’han hagut de reduir i ajornar de forma momentània tots els projectes d’innovació, medi ambient i socials.

A més, enguany la publiquem en un format diferent: en format on-line, perquè sigui més accessible per a tots els usuaris.

Podeu accedir a la Memòria fent click en aquest enllaç.