El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf, guardonat als premis Best Spanish Hospital Awards

Com a millor hospital al global de resultats i al global de costos hospitalaris, i finalistes en gestió clínica global

El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf ha estat guardonat en la tercera edició dels premis Best Spanish Hospital Awards (BSH) en la categoria d’Hospitals Generals i de Referència com a millor hospital al global de resultats i com a millor hospital al global de costos hospitalaris. També ha resultat finalista en indicadors de gestió clínica global.

La Dra. Olga Farré, Directora d’Operacions Assistencials del CSAPG, i el Sr. Jordi Cuyàs, President del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf, han estat els encarregats de recollir els dos guardons.

Aquesta tercera edició dels premis va tenir lloc el dijous 21 d’octubre, de manera presencial al Metropol Sevilla, en la qual hi van participar un total de 122 hospitals públics i privats espanyols. A l’acte hi va assistir la Consellera de Salut del Govern Basc, Gotzone Sagardui, així com representants de la Junta d’Andalusia i de les entitats organitzadores.

Aquest esdeveniment reconeix l’excel·lència hospitalària amb l’objectiu de potenciar la gestió clínica orientada a la millora contínua dels hospitals del país.

Des del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf ens sentim molt orgullosos d’haver estat reconeguts com a millor hospital en aquestes dues categories. És una recompensa per tota la feina realitzada per part de l’equip humà de l’entitat.