Les Comissions de Lactància de l’Alt Penedès i el Garraf organitzen activitats per commemorar la Setmana Mundial de la Lactància Materna

Consulta-les aquí!

Les Comissions de Lactància de l’Alt Penedès i el Garraf han organitzat un seguit d’activitats per commemorar la Setmana Mundial de la Lactància Materna.

La Setmana Mundial de la Lactància Materna s’ha celebrat sempre a Espanya al mes d’octubre, coincidint amb la setmana 40 de l’any, com les setmanes d’un embaràs.

  • Xerrades online durant el mes d’octubre – Comissió de Lactància de l’Alt Penedès

La Comissió de Lactància de l’Alt Penedès organitza un seguit de xerrades online durant el mes d’octubre que tractaran diferents temes que envolten la lactància materna, dirigides per diferents professionals en l’àmbit.

PROGRAMABaixa
  • Xerrada presencial el 29 d’octubre – Comissió de Lactància del Garraf

La Comissió de Lactància del Garraf organitza la primera xerrada presencial de lactància materna després de la pandèmia. En aquesta xerrada s'informarà a les futures mares sobre temes relacionats amb l'alletament matern, per tal que tinguin la informació prèvia al part.

La xerrada tindrà lloc el proper divendres 29 d’octubre al jardí de l’Hospital Residència Sant Camil i està dirigida a embarassades i a mares amb nadons.

Les inscripcions s’hauran de dur a terme a través del correu electrònic: xerradespartcamils(ELIMINAR)@csapg.cat.

Per altra banda, durant el mes d'octubre es presentarà una exposició a l'entrada de l'Hospital Residència Sant Camil on es mostraran fotografies de mares alletant als seus nadons, amb l'objectiu de visibilitzar la lactància materna i commemorar la setmana mundial.