El Molt Honorable Sr. Pere Aragonès, President de la Generalitat de Catalunya, visita el CSAPG

A la trobada s'ha exposat al M. HBle. Sr. President i a l'Hble. Conseller de Salut el full de ruta dels hospitals del Consorci Sanitari Alt Penedès Garraf

El Molt Honorable Sr. Pere Aragonès, President de la Generalitat de Catalunya, acompanyat de l'Honorable Sr. Josep Maria Argimon, Conseller de Salut, han visitat avui 17 de setembre el Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf. La trobada s'ha dut a terme a l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès.

Durant la visita s'ha realitzat un breu recorregut per les instal·lacions del centre, seguit d'una reunió amb l'equip directiu del CSAPG, encapçalat pel president, el Sr. Jordi Cuyàs, i el gerent, el Dr. Jose Luis Ibáñez. En aquesta reunió han assistit també l'alcalde de Vilafranca del Penedès, el Sr. Pere Regull, i alguns dels membres del Consell Rector, entre ells l'alcaldessa de Sant Pere de Ribes, la Sra. Abigail Garrido.

El Sr. Jordi Cuyàs, president del CSAPG, afirma que la reunió "ha sigut satisfactòria, s'han pogut exposar totes les necessitats i mancances, així com les propostes d'inversions lligades al fons Next Generation, i a les inversions futures de la Generalitat".

El M. Hble. Sr. Aragonès ha estat acompanyat durant la trobada pel delegat del Govern de la Generalitat al Penedès, Sr. David Alquézar, i la gerent de l'ámbit Metropolità Sud del Departament de Salut, Sra. Gemma Valeta.