Professionals de l'Hospital de l'Alt Penedès participen en una sessió sobre el dret a morir dignament, celebrada a la biblioteca Torres i Bages de Vilafranca

Durant l'acte es va presentar la delegació de l'associació Dret a Morir Dignament de la comarca de l'Alt Penedès .

Professionals de l'Hospital de l'Alt Penedès van participar en una sessió sobre el dret a morir dignament, celebrada a la biblioteca Torres i Bages de Vilafranca.

El Sr. Jordi Manyà, membre dels Jubis de l'Alt Penedès i impulsor de la iniciativa, va ser l'encarregat de conduir la sessió. Hi van participar el Dr. Jaume Roig, metge pal·liativista i membre de l'equip de UFISS, i la Dra. Àngels Cererols, fundadora de l'associació Llambrusca, metgessa de família i membre de l'actual Consell Rector del CSAPG.

Aquesta sessió sobre el dret a morir dignament va tancar el cicle «L'envelliment és cosa de tots». El tema tractat va generar molt debat entre el públic en la xerrada.

Durant l'acte es va presentar el Grup local de l'Associació pel Dret a Morir Dignament a l'Alt Penedès i es va fer una crida a fer el Document de Voluntats Anticipades, DVA.

Aquestes sessions han estat promogudes per l'equip "Millora't", encapçalat per la metgessa d'atenció primària i màster en gerontologia, la Dra. Àngels Cererols i la periodista i escoltadora Sra. Montse Bueno.

En aquest enllaç trobareu un bon resum de la xerrada realitzat per la periodista Montse Bueno:

https://escoltador.wordpress.com/2019/06/06/lenvelliment-es-cosa-de-tots-sisena-sessio-de-treball-el-dret-a-morir-dignament/

https://www.rtvvilafranca.cat/2019/05/una-sessio-sobre-el-dret-a-morir-dignament-tanca-el-cicle-lenvelliment-es-cosa-de-tots/