El CSAPG, convidat a escriure a la prestigiosa revista científica The Lancet Respiratory Medicine

| Recerca

Aquesta invitació és derivada de l’esforç i el treball que ha dut a terme el Grup d’Investigadors de la Covid-19 del CSAPG

El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf ha sigut convidat a escriure un comentari a la prestigiosa revista científica The Lancet Respiratory Medicine sobre l’assaig clínic anglès ATOMIC2, el qual testa l’eficàcia de l’Azitromicina en pacients amb Covid-19 de lleu a moderada. El CSAPG també ha revisat els resultats d’aquest mateix assaig. La revista té un factor d’impacte 25.

Aquesta invitació ha estat derivada gràcies a l’esforç i el treball en les investigacions dels 34 professionals sanitaris de la nostra entitat que formen part del Grup d’Investigadors de la Covid-19 del CSAPG. Podeu consultar el llistat d'investigadors fent click en aquest enllaç.

L’any passat, el grup va escriure i publicar una sèrie d’articles sobre la Covid-19, quan l’evidència publicada sobre la malaltia i els seus tractaments encara era molt escassa. Això ha convertit al grup en un dels referents en la investigació de la malaltia, fins al punt de ser convidats a revisar nombrosos treballs científics sobre el tema i escriure com a experts en una revista científica amb tant renom.

L’encarregat d’escriure a la revista The Lancet ha sigut el Dr. Alejandro Rodríguez-Molinero, responsable de Recerca del CSAPG i coordinador del Grup d’Investigadors de la Covid-19 del CSAPG. 

Podeu llegir aquí: