El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf rep un reconeixement per la seva actuació davant la Covid-19 durant la Gala de Premis de la FEGP

L’entrega de guardons es va celebrar ahir durant la Nit de l’Empresa 2021

El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf vam rebre ahir un reconeixement per la nostra actuació davant la Covid-19, durant la celebració de la Gala de Premis de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) de la Nit de l’Empresa 2021.

El President del CSAPG, el Sr. Jordi Cuyàs, i el Gerent, el Sr. Josep Lluís Ibáñez, van ser els encarregats de recollir el guardó i van poder agrair aquesta menció amb unes paraules dedicades a la ciutadania i als professionals de l’entitat per tota la feina i esforç dut a terme per fer front a la pandèmia. 

Enguany, l’entrega d’aquest reconeixement es va presentar com a novetat. La FEGP va voler destacar el paper solidari que es va viure des dels inicis de la pandèmia, tant a nivell empresarial com social. Degut al gran volum de reconeixements que es necessitarien en aquest sentit, l’organització va decidir entregar dos guardons simbòlics a dues entitats que han estat referents durant aquesta pandèmia: el projecte Covid Warriors i el Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf.

El Sr. Jordi Puigneró, vicepresident de Govern i conseller de Polítiques Digitals i de Territori de la Generalitat de Catalunya, conjuntament amb membres de la FEGP, van ser els encarregats d’entregar els guardons.


Nit de premis i reconeixements

L’objectiu de la FEGP amb la celebració d’aquests premis és reconèixer la tasca de les empreses del territori durant l’últim any.

En aquesta edició s’ha destacat la labor de les empreses que han generat innovació, projecció, nous projectes i adaptació a la crisi generada amb la Covid-19. És per això que la selecció de les entitats dins dels premis ha tingut l’abast dels anys 2019 i 2020.

Durant l’esdeveniment també es va fer un reconeixement a les empreses, institucions i entitats que celebren o van celebrar un aniversari aquest any o el passat 2020. És el cas de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, que va rebre ahir el seu guardó pel seu 25è aniversari.