Finalitza la primera fase de la reforma integral del Servei d’Urgències de l’Hospital Residència Sant Camil

S’han establert dues noves consultes amb l’objectiu de d’agilitzar el procés d’atenció al pacient i millorar la demora que es produeix en els temps d’espera

L’Hospital Residència Sant Camil posa fi a la primera fase de la reforma integral del Servei d’Urgències. A partir del dilluns ja es posarà en funcionament la zona de la sala d’espera, admissions, triatge i dues noves consultes, amb la nova distribució. D’aquesta manera, els usuaris podran tornar a accedir per l’entrada principal del servei.


Nou funcionament del servei

En aquesta primera fase de reformes s’ha establert un nou circuit al Servei d’Urgències.

A partir d’ara, els pacients d’Urgències no només podran ser visitats als boxs, sinó que s’han establert dues noves consultes. A més, també s’ha habilitat una sala de tractament en cas que els pacients que es visitin a les noves consultes s’hagin de realitzar una prova o administrar medicació.

Amb la posada en marxa d’aquest nou funcionament, el CSAPG estableix una nova manera de treballar amb l’objectiu d’agilitzar el procés d’atenció al pacient i millorar la demora que es produeix en els temps d’espera al servei.


Inici de la segona fase

La segona fase de l’obra s’iniciarà el dimecres 16 de juny. En aquesta etapa es posaran en marxa les reformes de la zona de boxs i el control d’infermeria.

De manera provisional, el control d’infermeria s’establirà a l’Àrea d’Atenció d’Urgències Pediàtriques. Un dels boxes de Traumatologia també estarà assignat com a control per les possibles aturades que hi puguin haver.