Celebrem el Dia Internacional de la Infermera!

Aprofitem per destacar la important tasca que duen a terme diàriament els infermers i infermeres en l’àmbit assistencial, en la investigació, en la docència i en la salut de les persones

Avui, 12 de maig, es celebra el Dia Internacional de la Infermera. Des del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf ens unim a la commemoració d’aquest dia i aprofitem per destacar la important tasca que duen a terme diàriament els infermers i infermeres en l’àmbit assistencial, en la investigació, en la docència i en la salut de les persones. 

Enguany, el Departament de Salut proposa el lema “Infermeres: una veu per liderar: una visió de futur per a l’atenció de salut”. L’objectiu de la campanya d’aquest 2021 és reflexionar sobre l’impacte de la Covid-19 en el sistema de salut, especialment en els i les professionals d’infermeria, que han lluitat i continuen lluitant a primera línia durant tota la pandèmia.
 

Avui a les 12 hores s’ha organitzat una ponència al CSAPG anomenada “Les infermeres i el lideratge”, de la mà de la Sra. Maria Sardà, directora general d’Ordenació i Regulació Sanitària i membre del Consell Rector del CSAPG, en la que ha exposat, com a referent actual, la seva perspectiva sobre el lideratge infermer en la gestió sanitària. La Sra. Maria Sardà també ha aprofitat per felicitar a tots els infermers i infermeres per deixar-se la pell diàriament en la seva feina, sobretot durant aquest últim any.