Imprimir exercicis
 • 007. Augment d'arc plantar amb Theraband

  Ens col.loquem drets amb un theraband que pasi pel lateral de la cama del peu a tractar i amb l'altre peu que el trepitji per fixar-lo.

  Realitzem un esforç lateral del turmell per aixecar l'arc plantar contra la resistencia del theraband mantenint el contacte de dits i el taló amb el terra. 

 • 006. Flexió de dits amb tovallola

  Estirem la tovallola al terra, i amb els dits del peu l'intentem arrossegar cap a nosaltres. Un cop ho hem fet, fem el contrari, estirar la tovallola.

 • 005. Massatge amb pilota

  Ens col.loquem drets amb una pilota sota la planta del peu. Ens podem recolzar amb la mà a la barana o espatllera.

  Presionar la pilota amb el peu i moure-la per tota la planta del peu, desde el taló fins als dits del peu.

 • 004. Marxa amb augment de flexió plantar

  Haurem de simular la marxa però exagerant els moviments del peu.

  Marcarem molt bé el contacte al terra amb el taló del peu amb les puntes dels dits enlaire. Deixarem caure poc a poc el peu fins a contactar el primer dit amb el terra. Fer un impuls per aixecar el taló del terra amb el genoll estirat aixecant tot el pes del cos. Tornar a començar.

 • 003. Lliscament dits del peu

  Ens col.loquem drets amb els genolls semiflexionats i els peus a l'alçada de les caderes. Ens agafarem a la barana o espatllera per tenir estabilitat.

  Lliscarem el peu pel terra cap a darrera aixecant el taló i mantenint els dits dels peus sempre en contacte amb el terra. 

 • 002. Elevació bilateral dels peus

  Ens col.loquem en bipedestació, amb els dits dels peus recolçats sobre una tovallola enrotllada, davant les paral.leles. Els braços poden estar recolzats per mantenir l'equilibri.

  Ens possarem de puntetes sobre la tovallola, mantenint els dits en contacte amb la tovallola i els talons aixecats. Tornarem a la posició inicial.

 • 001. Extensió dits dels peus amb pas

  Ens col.loquem drets amb els dits del peu recolzats sobre una tovallola enrotllada.

  Haurem de fer un pas endavant amb l'altre cama fins que el taló del peu que està recolzat a la tovallola deixi el contacte amb el terra, transferint el pes als dits del peu.

Imprimir exercicis